Yeşil-beyazlı ekipte, sezon başında Hollanda ekibi PEC Zwolle'den 4 yıllığına kadroya katılan Tomas Necid'in performansı göz dolduruyor.

Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o ve Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez gibi isimler ile birlikte gol krallığı için yarışan Necid, son 4 haftada rakip fileleri boş geçmedi.

20 haftalık periyotta 11 kez gol sevinci yaşayan Çek oyuncu, kariyerinin de en golcü sezonunu yaşıyor.

KARİYERİNİN EN PARLAK DÖNEMİ
Geçtiğimiz sezon forma giydiği PEC Zwolle takımında çıktığı 33 resmi maçta 14 gol, 4 asistlik performans gösteren Necid, bu sezon ise yeşil-beyazlı forma ile 22 resmi maçta bu rakamı geride bıraktı. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 16 kez gol sevinci yaşayan golcü oyuncu, 1 golün de hazırlayıcısı oldu. Kariyerinin en parlak dönemini yaşayan 26 yaşındaki oyuncu, yeşil-beyazlı takıma bonservis bedeli ödenmeden transfer edilmişti.
YILLIK 800 BİN EURO ALACAK
Bursaspor'un sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Necid, yeşil-beyazlı kulüpteki ilk iki yılı için 800 bin Euro, sonraki iki yılı için ise 900 bin Euro alacak. Necid'in ayrıca, sözleşmesinde '7 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi yer alıyor.