Kaymakam Selami Kapankaya ve eşi Pınar Kapankaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin Turak ile birlikte Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.
Ziyarette Kapankaya, okul müdürü Ahmet Kara ve idarecilerden okul, öğrencilerin durumları ve sorunları hakkında bilgiler alarak, okulun yemekhane, yatakhane, derslik, mutfak, yenilenen oyun parkı gibi bölümlerini gezdi.
İkram edilen pastanın ardından yemekhanede toplanan öğrencilere bir araya gelen Kapankaya,'Sevgili öğrencilerimiz sizler ailelerinizden uzakta kalmakla beraber yatılı okulda kalmanın faydalarından da istifade ediyorsunuz. Kaldı ki ailelerinize iki haftada bir gidebilmeniz için Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğünden istediğimiz parayı tahsis ettiler ve sizler ailelerinizden uzun süreler ayrı kalmayacaksınız. Düzenli çalışma, düzenli yemek ve günlük programa sahipsiniz. Bizler sizlerin vatana millete faydalı, donanımlı, bilgili, kültürlü, güzel sanatlarda kendini geliştirmiş iyi insanlar olarak yetişmenizi istiyoruz ve bunun için çaba gösteriyoruz'' dedi.

Kaymakam Kapankaya’dan YİBO ziyareti