Kırmızı-Beyazlı ekip, baskılı futbol oynayıp sayısız gol fırsatından ve Ofoedu ile bir penaltı atışından yararlanamadığı maçta; Karşıyaka'ya 2-1 mağlup oldu.

Galibiyet özlemi 9 maça çıkan Samsunspor, bir anda kendini ateş hattının içerisine bulduGalibiyet özlemi 9 maça çıkan Samsunspor, bir anda kendini ateş hattının içerisine buldu

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
PTT 1. Lig'in 20. haftasında Samsunspor, kendi sahasında Karşıyaka'ya 2-1 mağlup oldu. Ligdeki hedefinin belirleyici olması açısından son derece kritik olan maçtan puansız ayrılan Kırmızı-Beyazlı ekip için sıkıntılı süreç tavan yaptı. Galibiyet özlemi 9 maça çıkan ve üst tarafla puan farkı açılan Samsunspor, bir anda kendini ateş çemberinin içerisinde bulurken; tehlike çanları çalmaya başladı. Maçın 18. dakikasında Karşıyaka, Ömer'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. 18. ve 36. dakikalarda net pozisyonlarda kaleci Behram'ı geçemeyen Ofoedu, 41'de kazanılan penaltı atışında da topu auta gönderince; ilk devre 1-0 tamamlandı.


NET FIRSATLAR KAÇTI
Samsunspor, ikinci devreye çok etkili başladı. Rakip kalede baskı kuran Kırmızı-Beyazlı ekip, beraberlik golünü aradı. Ofoedu, Murat, Mustafa ve Ekigho ile kaleyi yoklayan Samsunspor, aradığı gole 68'de kavuştu. Ofoedu ile 1-1'lik eşitliği sağlayan Samsunspor'un baskısı da devam etti. Fakat , bu baskının sonucunda galibiyet golü gelmedi. 86. dakikada Gökhan Ünal, Karşıyaka'yı 2-1 öne geçirdi. Kalan bölümlerde skor değişmedi ve Samsunspor, sahadan 2-1 mağlup ayrılarak ateş hattına düştü.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU