AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı AK Parti Atakum İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla buluştu. Referandum sürecinin önemine dair bilgilendirme yapan Milletvekili Demircan ve Başkan Taşçı, sandıklardan çıkacak her bir evet oyunun, milli iradeyi daha da güçlendireceği vurgusu yaptı.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, AK Parti Atakum Kadın Kolları Başkanı Sevim Özil ile AK Parti Atakum Belediyesi Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın ve esnafın katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, güçlü Türkiye için herkesin referandumda 'evet' oyu vermesinin gerekliliğine dikkat çekti. Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiğini ifade eden Milletvekili Demircan, 'Mevcut sistem, ülkemizin güçlenmesine müsaade etmiyor. Bu sistemde değişiklik olması hem milletimizi hem de devletimizi güçlendirecek. Milletin anayasasını yapma hakkı milletindir. Bu anlamda referandumda sandık başına gidecek olan milletimiz, Türkiye'nin daha da güçlenmesi, milli iradenin daha da kuvvetli hale gelmesi için 'evet' diyecek. Referandum çalışmalarımız sırasında bunu yakından görüyoruz. Milletimiz referandum için kararını vermiş. Israrla ve kararlılıkla 'evet' diyor' şeklinde konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise konuşmasında referandumun önemine dikkat çekerek, 'Ülkemizin kaderini değiştirecek bir referandum süreci yaşıyoruz. Bu referandumda oy kullanmak, Türkiye için önemli bir soruya da yanıt vermek anlamı taşıyor. Sandık bu kez, 'Daha güçlü bir Türkiye istiyor musunuz' diye soruyor. Bu soruya verilecek yanıt ise gayet açık ve nettir. En yüksek sesimizle 'evet' diyoruz. Çünkü biz yeni sistemle birlikte Türkiye'nin ne kadar güç kazanacağını, hizmetlerin hız kazanacağını biliyor ve görüyoruz. Referanduma 'evet' demek, daha güçlü bir Türkiye'ye 'evet' demektir' dedi.

Atakum ilçesinde sürdürülen referandum bilgilendirme çalışmalarında vatandaşların gösterdiği ilgi karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, 'Türkiye artık eski Türkiye değil. Milletin iradesini yok sayanlar, her hamlelerinde hak ettikleri yanıtı yine milletten alıyorlar. Ve milletimiz bir kez daha üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazırlanıyor. Referandumda sandıktan çıkacak her bir 'evet' oyu, ülkemiz üzerinde oyunlar oynamak isteyenlere tokat gibi olacak" şeklinde konuştu.
AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, toplantıya katılan vatandaşlarla birlikte 'evet' maketi önünde poz verdi.