SAMSUNSPOR BEKLEMEDE

Samsunspor'da üçüncü sezonunu geçiren gurbetçi futbolcu Hasan Kılıç, performansıyla bir çok takımın dikkatini çekmeye başlamıştı. Gurbetçi futbolcunun performansıyla birlikte sözleşmesinin 31 Mayıs'ta bitecek ve bonservisinin elinde olacak olması ise takımların iştahını kabartıyor. Samsunspor yönetimi, takımın ligdeki durumunu da göz önünde bulundurarak futbolcunun kafasının karışmaması için şimdilik oyuncuyla masaya oturmadı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Ancak özellikle Süper Lig'den bir çok takımın radarında bulunan Hasan Kılıç ile ilgili dün büyük bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre daha önce Samsunspor'dan Aminu Umar'ı aylarca konuşulan bir şekilde bedelsiz olarak transfer eden Osmanlıspor, Hasan Kılıç'la söz kesti. Hatta tarafların ön anlaşma bile sağladığı iddia edildi. Bu konu ile ilgili ne Samsunspor, ne de Osmanlıspor'dan resmi bir açıklama yapılmadı.

25 MAÇIN HEPSİNDE OYNADI

Samsunspor'da üçüncü sezonunu geçiren Hasan, orta sahanın en önemli isimlerinden birisi olarak göze çarpıyor. Gurbetçi futbolcu bu sezon 25 maçın tamamında ilk 11'de sahaya çıkarken 1 de gol kaydetti.

9 Mart tarihli gazetemizde Hasan Kılıç'a bir çok takımdan teklif geldiğini yazmıştık.

Selçuk KAYA