Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Hokeyi İl Temsilcisi Yusuf Tosunoğlu tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Buz Hokeyi Turnuvası, sona erdi. 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu'nda yapılan turnuvaya erkeklerde Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü, Gençlikspor ve Erzurum Teknik Üniversitesi katıldı. Bayanlarda ise Narmanspor, Atatürk Üniversitesi, Aziziye Gençlik Spor Kulübü ve Gençlikspor iştirak etti.
Dört gün süren turnuvada bayanlarda şampiyonluk kupasını Narmanspor müzesine götürürken, erkeklerde şampiyonluğu Atatürk Üniversitesi kazandı.
Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara ödülleri Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser, Buz Hokeyi Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Semra Eser, Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz, Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Buz Hokeyi İl Temsilcisi Yusuf Tosunoğlu tarafından verildi.
Ödül töreninde konuşan Buz Hokeyi İl Temsilcisi Yusuf Tosunoğlu,
'4 Gün süren 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni anma buz hokeyi turnuvası ödül törenine katılan Erzurum Gençlik Hizmetleri İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'e, Yakutiye Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürümüz Suat Yılmaz'a, Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser'e, Semra Eser'e, Cengiz Ceylan'a Atatürk Üniversitesi ve ETÜ yöneticileri ile Narmanspor Kulübü Yöneticilerine hakem arkadaşlara ve Antrenör arkadaşlara sporculara salonun düzenlenmesinde yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim' dedi.

18 Mart Şehitler Kupası sahiplerini buldu