Havza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehit yakınları ve gaziler yemekte buluştu. Özel bir tesiste düzenlenen programa Kaymakam Vekili Cengiz Nayman, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Belediye Başkanı Murat İkiz, Muharip Gaziler Derneği Havza Şube Başkanı Harun Saat, bazı protokol üyeleri, gaziler, gazi yakınları ile şehit aileleri katıldı. Muharip Gaziler Derneği Havza Şube Başkanı Harun Saat, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin sağlanması adına önemli olduğunu vurgulayarak, 'Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan başta kaymakamımız ve çok değerli konuklarımıza teşekkür ederim' dedi.

BİZİ KİMSE BÖLEMEZ

Ülkenin zor günlerden geçtiğini ifade eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 'İnşallah akan kanın duracağı günler yakındır. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece kimse bu ülkeyi bölemez' dedi.

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Havza Kaymakam Vekili Cengiz Nayman ise kendisinin de bir şehit torunu olduğunu belirterek, 'Sizlerin hislerini biliyorum. Bizler her türlü imkanlar ile sizlerin yanınızdayız ve sizlere her zaman kapımız açık. Ben sizleri ziyaret edeceğim ama sizleri de misafir etmekten her zaman onur duyacağım. Allah tüm şehitlerimize, ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet. Hayattaki gazilerimize uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim' diye konuştu.