16 Nisan'daki referanduma kadar ilçe ilçe Ordu'yu gezecek olan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacak. Akkuş'ta Ahmet Cürebal İmam Hatip Ortaokulu ve İMKB Yatılı Bölge Okulunun düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı'na katılan Metin Gündoğdu, program kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Akkuş ilçe başkanlığında teşkilat mensupları ile bir araya gelen Metin Gündoğdu, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve İlçe Başkanı Ramazan Acar ile birlikte önce esnafı ardından Akkuş Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Akkuş'a bağlı Çayıralan Mahallesine de ziyarette bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu buradan Kızılelma Mahallesi'ne geçerek ilçe sakinleri ile bir araya geldi. Akkuş Muhtarlar Derneği'nde mahalle muhtarları ile bir araya gelen Gündoğdu muhtarların taleplerini dinledi ve 16 Nisan'da oylanacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin faydalarını anlattı.

Akkuş Halkı 16 Nisan'a Hazır
Geceyi Akkuş'ta geçiren Ordu Milletvekili Gündoğdu, Akkuş ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kolları ile kahvaltıda bir araya geldi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve İlçe Başkanı Ramazan Acar ile Akkuş'a bağlı Seferli Mahallesi, Salman Mahallesi ve Akpınar Mahallesi'ni ziyaret eden Metin Gündoğdu, 'Akkuşlu hemşehrilerimizi, dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Beldelerimize gidiyoruz, eksikleri tespit ederek Ankara'da bu eksiklerin giderilmesi için var gücümüzle çalışacağız. 16 Nisan referandumu önemli bir süreç. Halk oylaması hakkında çalışmalar yapıyoruz. Hemşehrilerimizin sorularını yanıtlıyoruz, eksik kalan yerler varsa oraları anlatıyoruz. Ziyaretlerimde gördüm ki Akkuşlu halkımız, milletin makus talihinin yenileceği 16 Nisan'a hazır. Kardeşlerimiz halk oylaması hakkında bilgi sahibi, neyin ne olduğunu iyi biliyorlar, istekli ve kararlılar' dedi.

Metin Gündoğdu ilçelerde