İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açık otoparkında meydana gelen olayda, bir hafta önce aynı otoparkta 8 otomobilin 17 lastiği bıçakla kesildi.

Lastik magandaları yine aynı otoparkta önceki gece 5 aracın 15 lastiğini kestiler. Hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu Amirliği ekipleri, ilk olayı ilk olaya ve ikinci olaya 19 yaşındaki C.G. ve ikinci olayı da yine C.G. ile yanındaki 15 yaşındaki A.U.'nun gerçekleştirdiğini tespit etti.

Samsun'da lastik magandaları yine işbaşında!

Her iki şahıs da İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucu Kadıköy Mahallesi'nde kovalamaca sonucu yakalandı. Ü.U., yaşı küçük olduğu için Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. C.G., ifadesinde alkollü olduğu için lastikleri kestiğini savundu.

Samsun Adliyesi'ne sevk edilen zanlılardan A.U. serbest bırakılırken, C.G. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.