Enerji ve inşaat sektörünün iki dev firması Ergaz ve DKY, ortak bir inşaat projesinde buluştu.

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir'de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

DEĞERLİ BİR PROJE
Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız, enerji sektöründeki faaliyetlerinin yanı sıra inşaat alanında da bir proje başlatmaktan memnun olduğunu belirterek, 'DKY İnşaat'ın tecrübesini yanımızda hissetmek mutluluk veriyor. Projemiz gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı olan Ataşehir'de yer alması açısından önemlidir. Gayrimenkul sektörünün kalbi olabilecek konumdaki projemiz, yatırımcılar açısından tercih edilecek niteliklerde olacaktır. Lokasyon olarak Palladium Alışveriş Merkezi'nin yanında olması projemizi oldukça değerli kılmaktadır' dedi.

120 MİLYONLUK YATIRIM
DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya ise, 'Ergaz gibi güçlü ve güvenilir bir firmayla ortak projede bulunmaktan oldukça memnunuz. Yaklaşık 120 milyon TL tutarındaki bu yatırımda Ergaz ve DKY güvenliğin, konforun, kalitenin ve estetiğin bir arada olduğu konutlar ve yapılar üretirken, yeşilin ve doğanın olabildiğince korunduğu yaşam alanları oluşturmayı amaçlamaktadır' diye konuştu.