Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet yaklaşımı ve bünyesinde bulundurduğu güçlü markalar ile ziyaretçilerine keyifli ve kaliteli alışveriş imkanı sağlayan Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Sevgililer Günü'nde ziyaretçilerini hem eğlenmeye hem de sürpriz hediyeler kazanmaya davet ediyor.

EĞLENİRKEN KAZANACAKLAR
Sevgililer Günü'ne özel gerçekleştirilecek kampanya dahilinde 10-14 Şubat günleri arasında aynı gün içinde Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde tek seferde ya da toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Lucky Card sahipleri fiş ya da faturalarını bankoya işletip, 1. katta kurulacak dijital ekranda Bul Kazan oyununu oynayacak.

20 kutucuğun olduğu ekranda sırasıyla kutuları açacak olan müşteriler, aynı hediyelerin bulunduğu kutucukları açtıklarında hediyenin sahibi olacak. Bir çok hediye seçeneğinin bulunduğu kampanyada ziyaretçiler eğlenirken hediyeler kazanacaklar.

ARABA KAMPANYASI
11 Mart'a kadar faklı ya da aynı günde yapılan 100 TL ve üzeri alışveriş fiş veya faturaları Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki Lucky Card danışma bankosuna getiren müşteriler, 'Araba Kampanyasına' katılım sağlayacak.

Kampanya sonunda şanslı bir ziyaretçi ise Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nden BMW 2.18 Cabrio kazanacak.