Samsun Haber - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması süreci kapsamında Ladik ve Tekkeköy ilçelerinde gerçekleştirdiği programlarla çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdü.

HAİNLERDE PANİK VAR

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Uzunlar, İlhan Kara, belediye meclis ve teşkilat üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen programlarda vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köktaş, gençlerle tecrübeleri paylaştı. FETÖ, PKK ve diğer terör örgütlerinin referandumda hayır çıkması için elinden gelen her şeyi yaptığını belirten Köktaş, "Hainlerde bir panik, bir endişe var. 'Sandıktan evet çıkarsa biz yandık, biz biteriz' diyorlar. Biz de, 'sandıktan güçlü bir evet çıkacak ve bu hainler bitecek' diyoruz. Bunun başka yolu yok" dedi.

BEDELİ MİLLET ÖDEDİ

Konuşmasında, 2001 yılında yaşanan krizi hatırlatan Köktaş, "Çift başlı yönetim yüzünden Türkiye tarihin en büyük ekonomik krizini yaşadı. 2001'de Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasındaki tartışmada Anayasa kitapçığı fırlatıldı diye Türkiye'nin pamuk ipliğine bağlı ekonomisi yerle bir oldu. Feraset sahibi milletimiz 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'yi iktidara getirerek Türkiye'yi karanlıktan aydınlığa çıkardı. Çift başlı yönetimlerin millete ödettiği bedeli AK Parti millete ödetmedi. Gece-gündüz çalıştık, 'millet efendi biz hizmetkarız' dedik" ifadelerine yer verdi.

GÜVENLİ VE HUZURLU TÜRKİYE

Türkiye'nin bir daha bu kötü günlere dönmemesi için anayasa değişikliği kararı alındığını belirten Köktaş, "Bu süreçte MHP ve AK Parti; kalıcı siyasi istikrar, hızlı ve etkili icraat, güçlü yasama, güvenli ve huzurlu bir Türkiye için süreci halkımıza götürdü. 16 Nisan'da tarihi anayasa değişikliğini oylayacağız. Milletimiz referandumda güçlü bir şekilde 'evet' diyerek, ülkemizin 2023 ve sonrasındaki heflerine daha hızlı ve istikrarlı bir şekilde devam etmesini sağlayacaktır" diye konuştu.

DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

TÜYAP Samsun İnşaat Fuarı'nın açılışına da katılan Köktaş, stantları ziyaret ederek, katılımcılara bol kazanç diledi. Köktaş, açılışta yaptığı konuşmada, "AK Parti iktidarları döneminde ekonomiyi sürükleyen tek sektör inşaattır. İnşaat sektöründe hareketlenme, beraberinde 250 farklı sektörün de canlanmasına sebep oluyor. Bu sektördeki yüzde 1'lik büyüme bile 250 bin kişinin istihdamı anlamına gelmektedir. Bu gerçeği göz önünde bulundurarak inşaat sektörünün büyümesi için gerekli düzenlemeleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.