Sektörde adından söz ettiren Karduş Banyo Ürünleri, 1998 yılında 200 metrekarede 3 kişi ile başladığı üretimini, bugün 4 bin metrekarede 40 kişiyle sürdürerek fark yaratıyor. Bir aile şirketi olan Karduş Banyo Ürünleri, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'ndan onaylı ve 3 yıl garantili jakuzi, compakt sistemler, küvetler, duş tekneleri ve duşa kabinleriyle kalitesini ortaya koyuyor.

65 İLDE BİN BAYİ

Karduş hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alkılıç, 'Bir aile şirketi olarak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Alkılıç ile birlikte hizmet veriyoruz. Firmamız TSE ve ISO belgelerine sahip. CE belgesini almak için de çalışmalarımız başladı. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'ndan onaylı ve 3 yıl garantili ürünlerimizle bugün Karadeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde, yaklaşık 65 ilde aktif pazarlamayla bin bayiye hizmet veriyoruz. Büyükşehirlerde ve tatil bölgelerinde şantiye ve otel çalışmalarında yer alıyoruz. 1998 yılında 200 metrekare alanda başladığımız üretimimize bugün 4 bin metrekarede devam ediyoruz' dedi.

İHRACAT HEDEFİ

Ülke ekonomisine katkı sağlamak için ihracat hedeflerini büyüttüklerini sözlerine ekleyen Alkılıç, 'Irak, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Sırbistan ve Rusya'ya ihracat yapıyoruz. Hedefimiz, ülke ekonomisine katkı sağlamak, cari açığı kapatmak ve istihdamı arttırmak adına ihracat yaptığımız ülkeleri arttırmak' diye konuştu.

DAHA FAZLA DESTEK

3 yıldır TÜYAP Samsun İnşaat Fuarı'na katıldıklarını kaydeden Alkılıç açıklamalarını şöyle sürdürdü: ''Fuarın hızlı bir şekilde büyüdüğünü düşünüyorum. Fuar, hem katılımcı hem de ziyaretçi noktasında her geçen sene daha da iyi olmakta. TÜYAP olarak düzenlenen fuarlara yerel yönetimlerin, Sivil Toplum Kuruluşları'nın ve Samsun halkının daha fazla sahip çıkmasını bekliyoruz.'

Ayşe KUŞCU (Haber İlan)

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alkılıç, aile şirketiyiz. Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim alkılıç. Karduş Banyo Ürünleri. 1998 yılındsan beri hizmet veriyoruz.

İmalatçı firma, jakuzi, compakt sistemler, kuvetler, duş tekneleri ve duşa kabinleri. Sanayi ve ticaret bakanlığıundan onaylı 3 yıllık garantisi var. Tsl firmamız iso belgeli. Yeni cE belgesi çalışmalrımız başladı. Kalitemizi tescilliyoruz. Kalitemiz sözde kalmamış oluyor.

Tekkeköyde imalat firmamız, 4 bin metre karede 40 kişi ile çalışıyoruz.

Doğu karadeniz, batı karadeniz, iç Anadolu bölgesi, doğu Anadolu bölgesi ve güneydoğu Anadolu bölgesinde Yaklaşık 65 ilde aktif pazarlama ağımız var. 1000'ne yakın bayimiz var. Büyükşehirlerde ve tatil bölgelerinde şantiye ve otel çalışmalarımız var.