Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Spor Okulu, çalışmalarını kalabalık gruplarla sürdürüyor. 4 ile 16 yaş aralığındaki sporcular, deneyimli antrenörler eşliğinde geleceğin yıldızı olmak için çalışıyor

Hafta sonu salonda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Judo Spor Okulları antrenman yapıyor. Antrenörler Fatza Zayimoğlu, Erkut Şahin ve Furkan Othan nezaretinde 4 ile 16 yaş aralığındaki sporcular şampiyonalara hazırlanıyor.

Sporcu sayısının 80'i bulduğunu söyleyen Antrenör Fatma Zayimoğlu, "Daha önce yetiştirdiğim sporcularımdan bir çoğu, Avrupa şampiyonaları, Akdeniz Oyunları ve Dünya kupaları gibi bir çok uluslararası yarışmalarda kürsüye çıktı. O dönemlerde zorluklar çekiyorduk. Şimdi ise, Gençlik ve Spor Bakanlığımız TOHM projesini devreye soktu. Bu proje, olimpiyata giden yolda Türk sporunda büyük bir eksiği tamamladı. Artık biliyoruz ki emeklerimiz boşa gitmeyecek. Devletimiz bu sporcularımıza TOHM projesi ile sahip çıkıyor. Bizim de bundan sonraki ilk hedefimiz TOHM'a sporcu verip, ülkemizi zirveye taşımak" dedi.