Uluslarası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'na üçüncülük ve altıncılık elde eden Türk Milli Takımlarının başantrenörleri Semih Soğuksu ile Ertuğ Tuzcukaya, Samsun halkına destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nda, Türkiye U-16 Milli Takımı üçüncü, Türkiye U-15 Milli Takımı ise altıncı olmuştu.

Hafta sonu tamamlanan turnuvayı her iki Milli takım başantrenörü de değerlendirdi. U-16 Milli Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu, "Takım olma yolunda büyük adımlar attığımız bir turnuva oldu. Eksiklerimizi tespik ettik ve onları gidermek için çalışacağız. Tüm Samsun halkına bizlere verdikleri destek ve ilgiden dolayı teşekkür ederim" dedi.

U-15 Milli Takım Başantrenörü Ertuğ Tuzcukaya ise, "Diğer takımlardan bir yaş küçük olmamızın yaşattığı handikaplardan çok, bize kazandırdığı çok şey olduğunu düşünüyorum. TBF Uluslararası U16 Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası organizasyonunda emeği geçen herkese ve Samsun halkına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.