STAR TV'de yayınlanan Paramparça son bölümde dün gece Gülseren ve Cihan'ın en mutlu günleri patlayan silahla kabusa döndü.

Sevilen dizi Paramparça son bölümde bir yanda Harun'un tuttuğu kiralık katil, öte yanda Zeynep'in eski kocası Bülent, Gülseren ve Cihan'ın düğününü kana bulamak için törenin yapıldığı yerdedir.
Silahlardan biri Cihan'a diğeri Ozan'a çevrilmiştir. Cihan ve Gülseren bu en mutlu günlerinde tebrikleri kabul ederken bir anda silah patlar. O karmaşa içinde vurulan, herkesi şoke edecek bir isimdir...

Paramparça son bölümde Gülseren düğününde vurulup hayatını kaybediyor ve herkes perişan oluyor. Cihan ve Ozan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Gürpınar'lar matemdedir...

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Güneş Emir, Burak Tozkoparan, Civan Cinova, Elvin Aydoğdu ve Aslıhan Kapanşahin gibi isimlerin yer aldığı Paramparça son bölümünde Gülseren'in vurulmasıyla Nurgül Yeşilçay da diziye veda etmiş oldu.

Paramparça 52. son bölümü izlemek için dizinin yayıncı kuruluşunun resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.