Samsun Haber - AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan ve partililerle birlikte 16 Nisan'da yapılacak referandum için mahallelerde ziyaretlerini sürdüren Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye için çalışıyoruz. Çarşamba ilçemiz 'evet' demeye hazır' dedi.

GÜÇLÜ BİR EVET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İlçenin Şenyurt, Şeyhgüven, Kumköy ve Gökçecakmak mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Dündar, '16 Nisan'a kadar, sokak sokak; mahalle mahalle hemşehrilerimizle buluşmaya, kucaklaşmaya devam edeceğiz. Hedefimiz tüm mahallelerimizi ziyaret ederek, hemşehrilerimize yeni sistemi anlatıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde hemşehrilerimizin şimdiden kararını verdiğini gördük.. İnşallah 16 Nisan'da yapılacak referandum da en güçlü 'evet' oyu Samsun'dan çıkacak. Bizleri her mahallede coşkuyla karşılayan kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

'EVET'İN NEDENİNİ ANLATIYORUZ

17 Nisan sabahı Türkiye'nin yeni bir döneme uyanacağını söyleyen Başkan Dündar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Referandum ülkemizin ve milletimizin geleceğini ilgilendiriyor. Biz, darbe ortamını oluşturan nedenlere 'hayır', yeni bir Türkiye'ye 'evet' diyeceğiz. Türkiye'ye nefes ve mesafe aldıracak bir değişiklik olacak. Değişiklikten halkımız ne kadar bilgi sahibi olursa, referandum sonuçlarından da o kadar 'evet' çıkacaktır. Çarşamba'nın 16 Nisan'da yapılacak referandumda da rekor kırarak, güçlü bir 'evet' ile desteğini sürdüreceğine inanıyorum."