Dünyanın en güvenli çelik kapısı

Sur Çelik Kapı kalitesini Samsun ve bölge halkı ile buluşturan CNR Yapı Malzemeleri, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla yoğun ilgi görüyor. 2014 yılından bu yana Samsun, Amasya, Tokat, Giresun ve Ordu bölgelerinin Sur Çelik Kapı bayiliğini üstlenen CNR Yapı Malzemeleri, güvenilir kapıları Karadenizlilerle buluşturmanın gururunu yaşıyor.

BELGE TESCİLLİ GARANTİ

Sur Çelik Kapı hakkında bilgi veren CNR Yapı Malzemeleri sahibi Turgut Çınar, 'CNR Yapı Malzemeleri'ni 2014 yılında faaliyete geçirdik. Kurulduğumuz yıldan bu yana Sur Çelik Kapı'nın Samsun, Amasya, Tokat, Giresun ve Ordu Bayiliğini yapıyoruz. Sur Çelik Kapı güvencesi ile Samsun'da en iyi projelerde yer alıyoruz. Kapıya vizyon getiren Sur Çelik Kapı, kapıdan öte güvenlik üretiyor. Kapıya güvenilirlik kazandıran Sur Çelik Kapı, emniyet ve güven konusunda en uç noktaya gelmiştir. Amerika ve İngiltere'den aldığı belgelerle de bunu ispatlamıştır. Firmanın, Hırsızlığa Garanti, TSE, TSEK, ASTAŞ İSO, Chilternlnternationol Fire, EfectisEra Avrasya Belgeleri bulunmaktadır' dedi.

YOĞUN İLGİ

TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda yer almaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Çınar, 'Sur Çelik Kapı'nın ne kadar güvenli olduğunu Samsun ve bölge halkına kanıtlamak amacıyla fuara katıldık. Yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Standımızı ziyaret eden müteahhitler ve tüketiciler kapılarımızın güvenilirliğini ve kalitesini yakından gördü. Bu buluşmadan oldukça mutluluk duyuyoruz. Bundan sonraki fuarlara da katılmayı düşünüyoruz. Herkesi İnşaat Fuarı'na bekliyoruz' diye konuştu.

Ayşe KUŞCU