Karadenizliler onlara güveniyor

EN İYİ HİZMET

Firma hakkında bilgi veren ALS Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlter Alişan yerel bir firma olarak Karadeniz halkının gönlünde taht kurduklarını söyledi. İlter: '2015 yılının ocak ayında kurduğumuz firmamız Makliftsan İş Makinaları'nın Karadeniz Bölge Bayiliğini yürütmekte. Yerel bir firma olduğumuz için insanlar bize çok rahat ulaşıyor ve bu da aramızda büyük bir güven oluşturuyor. Bu güven olgusuyla beraber hem satış, hem servis, hem de yedek parçada en iyi hizmeti, en doğru tüketicilere çok hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz. İstif makinaları, fortlift ve konteyner yükleyici, uçak ekipmanları, yedek parça ve iş makinaları lastikleriyle hizmet veriyoruz' dedi.

MEMNUNUZ

Makliftsan hakkında bilgi veren Alişan, '35 yıllık bir firma olan Makliftsan ile yol almaktan oldukça memnunuz. Makliftsan, Türkiye'nin ilk 500 firmasıyla, hem satış hem de kiralama olarak çalışmakta. Birçok bölgede bayisi olan Makliftsan, ürün ve hizmetler, satış, yedek parça, servis ve kiralama hizmetinin yanı sıra Hangcha markasıyla da kalitesi taçlandırmıştır' diye konuştu.

TEŞEKKÜRLER

TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın oldukça verimli geçtiğini sözlerine ekleyen Alişan, '3 nesildir siyaset yapan bir ailenin çocuğu olarak bu tip fuarların şehrimize ve bölgemize çok katkısı olduğunu düşünüyorum. Her geçen yıl daha da gelişen fuarlarımızın sürekliliği çok önemli. Samsun Fuarı, İstanbul'da katıldığımız fuarlara göre daha verimli geçiyor. Bu da Samsunlu olarak bizi çok mutlu ediyor ve onurlandırıyor. ALS Grup olarak TÜYAP'a çok teşekkür ediyoruz' dedi.

Ayşe KUŞCU