AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Turan, Gürkan Baykara, Yasin Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse eşlik etti.
Çorum Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Fatih Karadağ ve doktorlarından çalışmaları ve hastalar hakkında bilgiler alan Karadağ, hastalarla tek tek görüşerek, sağlık durumları hakkında bilgiler aldı.
AK Parti iktidarında sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığına vurgu yapan Karadağ, Eski SSK hastanelerinde çekilen çilelerinin bitmiştir. Sağlıkta devrim niteliğinde reformlara imza atıldı. Sağlık alanındaki bu değişim ve dönüşümle birlikte çevre illerde yaşayan halkımız Çorum Hitit Üniversitesi ve Eğitim Araştırma hastanesinde tedavi olmayı tercih ediyorlar dedi.
Karadağ, Çorum sağlık sektöründe yaptığı ilkler, başarı operasyonlar çalışan personellerin, vatandaşlara karşı güler yüzlü, anlayışlı ve yardımsever bir yaklaşımda bulunmaları neticesinde üs olmaya başladı. Devletin ve hükümetin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Karadağ, vatandaşların ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.
16 Nisan ülkemiz ve milletimiz için önemli bir dönüm notası olduğunu vurgulayan karadağ,yapılan bu yatırımların devam etmesi için milletimizin öncesinde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumunda da gerekli desteği göstereceklerini, bizlerin amacının sadece milletimize daha güzel yaşam kalitesi sunmak olduğunu ifade etti.
Yapılan ziyaretten dolayı son derece memnun olduklarını dile getiren hasta ve hasta yakınları ise İl Başkanı Karadağ'a teşekkür ettiler.

AK Parti İl başkanından hastane ziyareti