14 Şubat Sevgililer Gününde sevgiliniz yok diye içten içe üzülüyorsanız, üzülmeyi bırakın. Aslında şanslı bile olabilirsiniz.

Düşünün etrafınızdaki herkes 14 Şubat Sevgililer Günü için 'ne alsam', 'nasıl bir sürpriz hazırlasam', 'hediye kartına ne yazsam', 'acaba aldığım hediyeyi beğenecek mi' gibi benzer birçok soruyla boğuşuyor. Oradan oraya koşturup en doğru 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesini bulabilmek için çaba sarf ediyor. Bunun bir de maddi boyutu var tabi. Çiçek, yemek, hediye derken ciddi miktarda bir parayı gözden çıkarmak zorunda kalacaklar.

Siz ise para harcamak zorunda değilsiniz, hediye stresi yaşamak zorunda değilsiniz. Bunun yerine kendinizi şımartın. 14 Şubat Sevgililer Gününde harcamak zorunda kalacağınız o parayı sadece kendiniz için kullanın.

Etrafta elinde kırmızı kalpli balonlarla dolaşan çiftler moralinizi bozmasın. Kendinize bol sarımsaklı bir mantı söyleyin y da sizin gibi 14 Şubat Sevgililer Gününde sevgilisi olmayan arkadaşlarınızda dışarı çıkıp gönlünüzce eğlenin. İllaki bir sevgilim olsun istiyorsanız 14 Şubat Sevgililer Gününe özel düzenlenen partilere katılıp kendinize yeni bir sevgili bulma yoluna da gidebilirsiniz.