Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile devam eden antrenman, koordinasyon çalışması ile sürerken, futbolcuların hırslı olduğu gözlendi.
'KİMLE VE NEREDE OYNAYACAĞIMIZIN ÖNEMİ YOK'
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, çalışmaları değerlendirdi. Kafkas, 'Geri kalan haftalarda oynayacağımız 14 tane maç final niteliğindedir. Kimle oynayacağımızın ve nelerle karşılaşacağımızın önemi yok. Çünkü son iki haftada aldığımız çok şanssız mağlubiyetler biraz beklentilerimizin altında oldu. Bunlar futbolun içinde var' dedi.
'OYUN OLARAK DEĞİL, SKOR OLARAK YENİLİYORUZ'
Kafkas, 'Biraz daha fazla çalışacağız, biraz daha iyi işler yapacağız' diyerek şunları söyledi:
'Biz oyun olarak değil, skor olarak yeniliyoruz. Takımın durumu oldukça iyi. Her takımı deplasmanda da yenecek gücümüz var. Biraz şansa ihtiyacımız var. Bu hafta şansıda yanımıza alarak daha fazla çalışmak istiyoruz. Umarım kazanırız'
Furkan ve Derley'in sakatlıklarının sürdüğünü hatırlayan teknik adam Kafkas, sakat oyuncuların da tedavilerinin ardından takıma katılacaklarını kaydetti.