Samsun Haber

MAÇA YANSIYAMAZ

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımın Trabzonspor'la oynanacak hazırlık maçına gitmek istememesinden sonra, yaşananları değerlendirdi. Özköylü, "Öncelikle şunu söylemeliyim, oyuncularımızın derdi para değil. Kendilerine söz verilen ödemenin zamanında yapılamaması ve bundan doğan moral bozukluğu. Futbolcuların bu isteksizliği, hazırlık maçında kardan çok zarar getirir, sakatlıklar olabilir diye de maça gitmedik. Ancak bu durumun ardından farklı algılar oluşturulmaya çalışılıyor. Bunlara da izin vermeyiz" diye konuştu.

KARAKTERLİ OYUNCULAR

Özköylü, "Samsunspor'un aslan gibi karakterli bir oyuncu grubu var. Samsunspor'un formasını, itibarını, şerefini ve namusunu koruyacak mert ve dürüst bir topluluk var. Bundan önce nasıl yüzde yüz mücadele ettiysek, bundan sonra da öyle mücadele edeceğiz. Tekrarlıyorum, oyuncularımızın derdi para değil, yaklaşımdır. Bu oyuncu grubu Samsunspor için büyük bir şanstır. Bir kaç takviye ile önümüzdeki yıl Süper Lig'e çıkmaya en büyük aday olacak bu takım" dedi.

YÖNETİME GÜVENİYORUZ

Yönetimin ödeme konusunda büyük çabası olduğunun altını çizen Özköylü şöyle devam etti: "Başkanımızla konuştuk, ödeme yapılamamasının nedenlerini söyledi, hepsi de mantıklı sebeplerdi. Büyük gayret gösteriyorlar ve en kısa sürede çözeceklerini de biliyoruz. Bir kaç gün içinde sorun çözülecektir. Takımın bu kadar iyi gittiği ve sıkıntılı bir süreçten geçtiği bu günlerde bu tarz algılarla takıma zarar verilmesini istemiyorum. Biz tüm bu yaşananları unutup, maçlarımıza konsantre olacağız. Şu andaki tek düşüncemiz Balıkesir'i yenmek"

Selçuk KAYA