2010 yılında ticaret hayatına başlayan Keskin Kardeşler Otomotiv, 7 yılda hizmet ağını genişleterek, otomotiv bakım ve onarım sektöründe yükseliyor. 4 kardeşten oluşan bu aile şirketi, büyümeye devam ediyor. Çalışan sayısını artıran ve tesislerini güçlendiren Keskin Kardeşler Otomotiv, Tekkeköy İlçesi'nde yeni açılan tesislerinde artık hizmet veriyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Keskin Kardeşler Otomotiv ortakları, müşteriler ve çalışanların katılımıyla Keskin Kardeşler Otomotiv'in yeni tesisi dualarla açıldı.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Açılışa katılan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, tesisin hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Togar, 'Bugün bu cadde üzerinde açılışını gerçekleştirdiğimiz 2. işyeri. Bu ilçenin yöneticisi ve idarecisi olarak bu ilçede 15 işyeri açtık, bunun gururunu yaşıyoruz. Bugün ise 2. büyük yatırımı açacağız. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin' dedi.

BİRÇOK MARKAYA HİZMET VERİYORLAR

Otomotiv bakımında özel servis olarak hizmet verdiklerini ifade eden Keskin Kardeşler Otomotiv şirket ortaklarından Zübeyde Öztürk, 2010 yılında kurulduklarını ve 2010 yılından beri sürekli kendilerini geliştirdiklerini belirtti. Öztürk, 'Dolayısıyla hep bu çerçevede işlerimizi ele aldık. Kazancımızı da sürekli daha iyi hizmet verebilmek adına yatırıma dönüştürmeyi kendimize hedef edindik. Şu an Güney Kore firması olan Ssangyong yetkili bayisi olarak hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra pek çok markaya da özel servis olarak hizmet veriyoruz. Bugüne kadar hizmet verdiğimiz markalar arasında Fiat, Ford, Renault vardı, şimdi yaptığımız yeni yatırımla yeni markalara da hizmet vermeye başlayacağız. Yeni markalar arasında Volkswagen, Audi, Seat, Skoda markaları yer alıyor' diye konuştu.

GÜÇLÜ ELEMAN, GÜÇLÜ TESİS

Bu alana girebilmek için ciddi bir altyapı oluşturduklarını dile getiren Öztürk, öncelikle çalışma arkadaşlarını gerekli noktalara kanalize ettiklerini, iş ekibini yeni elemanlarla güçlendirdiklerini ve tesislerini yenilediklerini kaydetti. Öztürk, 'Bu yeni tesisimizde diğer markalara da en iyi hizmeti vermeyi planlıyoruz. Şu an 18 kişilik bir kadromuz var, mekanik, elektromekanik, kaporta-boya alanlarında hizmet veriyoruz. Bununla birlikte bugüne kadar daha çok kurumsal firmalara hizmet verirken, önümüzdeki dönemde yaptığımız yatırımların da sayesiyle binek araç kullanıcılarına da hizmet vereceğiz. Öte yandan A'dan Z'ye müşterinin ihtiyaç duyduğu, otomotivinin bakım ve onarımı için ne gerekiyorsa, her alanda dışarıdan tedarik sağlayarak, hizmet verebiliyoruz. Müşteri bizim tesisimize geldiği zaman bütün ihtiyaçlarını giderebiliyor ve başka bir yere gitmesine gerek kalmıyor' ifadelerini kullandı.

BAŞARILI BİR AİLE ŞİRKETİ

'Bizim şirket adımız Keskin Kardeşler Otomotiv, kardeşlerden oluşan bir aile şirketiyiz. 4 kardeş ortağız, aile olarak otomotiv sektörü üzerine çalışıyoruz' diyen Öztürk, Trabzon'da ve Ordu'da diğer kardeşlerinin de aynı alanda hizmet verdiğini kaydetti. Öztürk, 'Samsun'da da biz bu görevi üstleniyoruz. Bir kadın olarak otomotiv sektöründe çalışıyorum, ilk bakışta zor gibi görünebilir ama ben zor olduğunu düşünmüyorum. Hatta kadınların daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Bu sektörde çok fazla kadın görmek pek mümkün olmuyor ama ben gerek kendim gerek çalışma arkadaşlarımı, bu yönde teşvik ediyorum. Mümkün olduğunca kadın istihdam etmeye çalışıyoruz. İnsanın işini sevmesi ve çok çalışması gerekiyor, bu olduğu sürece kadın ya da erkek olmak çok bir şey ifade etmiyor' sözlerini kaydetti.

Zeynep Irmak ÖCAL