Samsun Haber - Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek Anayasa değişikliği halkoylaması çalışmaları kapsamında 19 Mayıs İlçesi'ni ziyaret etti. Seçim koordinasyon merkezinde halk toplantısında konuşan Kılıç, İsviçre'ye sert tepki gösterdi.

BU TAVRI KINIYORUZ

İsviçre de bir kamu binasında bölücü terör örgütleri tarafından asılan pankartın bardağı taşıran son damla olduğunu ifade eden Kılıç, "Özgürlüklerin merkezi ve kaynağı sanılan İsviçre, terör örgütlerinin dostu olduğunu göstermiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için 'Kill Erdoğan' (Erdoğan'ı öldür) pankartı açıyorlar. Bu tavrı, bu yaklaşımı kınıyoruz. Bizim Avrupa diye bildiğimiz yer, terör örgütlerinin beşiği ve dostu değildir" dedi.

HERKESE ULAŞIN

Katılımcılara telefon rehberlerindeki herkese ulaşma çağrısı yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ''Özellikle kararsız seçmenler üzerinde ciddi bir çalışma yaparak onları 'evet' demeye ikna etmeliyiz. İlçemiz bugüne kadar gereğini yaptı, 16 Nisan'da da gereğini yapacağına inanıyorum" dedi.

Toplantının ardından Eski Bakan Kılıç, Belediye Başkanı Topaloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı ve beraberindekiler; Kuşkayası, Kösedik, Aydınpınar ve Düzköy mahallelerinde halk toplantısı gerçekleştirerek anayasa değişikliği hakkında bilgilendirmede bulundu.