Samsun Haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 15.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlularla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsunlu vatandaşlara sesleneceği mitinge yoğun katılım gösterilmesi bekeniyor. İl Emniyet Müdürlüğü de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına güvenlik tedbirlerini had safhaya çıkardı.

Saat 15:00'de toplu açılış töreninin de yapılacağı mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye gündemiyle ilgili önemli mesajlar vermesi tahmin ediliyor. Öte yandan Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek miting öncesi Erdoğan'ın, Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etmesi de bekleniyor.

Öte yandan Samsun'da raylı sistem bugün 12.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet verecek. SAMULAŞ'tan yapılan açıklamada, 'Cumhurbaşkanımızın şehrimizde yapacağı toplu açılış töreni nedeniyle kent içi toplu taşıma sisteminin güzergahı olan Atatürk Bulvarı'nın trafik yoğunluğunun artacak olması ve vatandaşlarımızın güvenli ulaşımlarının sağlanabilmesi için hafif raylı sistem hattımız 28 Mart Salı günü 12.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz toplu taşım hizmeti verecektir' denildi.

Zeynep Irmak ÖCAL