Aydın'ın Söke ilçesinde düzenlenen Çocuklar, Gençler, Büyükler Bay-Bayan Muay-Thai Türkiye Şampiyonası'nda zafer Samsunlu sporcuların oldu.

Şampiyonaya damga vuran sporcular 6 Türkiye birinciliği, 4 Türkiye ikinciliği ve 12 Türkiye üçüncülüğü kazandı. Samsun'dan Rahman Germi, Tuğba Nur Kıvrak, Öznur Teker, Tuğçe Akkuş, Bekir Karaömerlioğlu ve Esma Nur Uçak Türkiye birincisi olurken, Tuba Akkaya, Gamze Ayaydın, Büşra Taşdemir, Yasin Uçan Türkiye ikinciliği ve 12 sporcu da Türkiye üçüncülüğüne imza attı.

SPOR KENTİ SAMSUN
Gençlik ve Spor bakanı Akif Çağatay Kılıç, Muay-Thai Türkiye Şampiyonası'nda 21 madalya kazanan Samsunlu sporcuları kutladı.

Sporcular başta olmak üzere başarıda emeği geçen herkese teşekkür eden Bakan Çağatay Kılıç, "81 ilden 2 bin sporcunun katıldığı Muay-Thai Türkiye Şampiyonası'nda toplamda 21 madalya kazanan Samsunlu sporcuları ve antrenörlerini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. 'Spor Kenti Samsun' sloganı ile çıktığımız bu yolda yaptığımız yatırımların karşılığını görmek, bizleri ayrıca mutlu ediyor. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğidir. ''Bu anlayış ile yatırımlarımızı sürdüreceğiz'