Samsun Haber - Samsun'da belirli saatler arasında ücretsiz hizmet veren tramvayda oluşan kalabalık, arbedeye neden oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'da gerçekleştirdiği toplu açılış sebebiyle, tramvay belirli saatler arasında ücretsiz hizmet verdi. Atatürk Bulvarı'nın kapalı oluşu ile birlikte oldukça kalabalık olan tramvay seferlerinde ara ara arbede yaşandı. Samsunspor durağından binen iki genç, ilk olarak etrafındaki vatandaşlarla tartışmaya başladı. Ardından Cumhuriyet Meydanı'na gelen tramvay aşırı derecede kalabalık olmaya başlayınca iki genç ve tramvaya binmek isteyen yolcular arasında sözlü tartışma çıktı.

'BİNEMEZSİN, BİNDİRMEM!'

Çoğu vatandaş yoğunluğun iyice artmaya başladığı sırada tramvaya binemedi. Bu sırada tramvayın kapısı önünde bekleyen vatandaşlara saldırgan davranışlarda bulunan iki genç, "Gidin buradan! Bu kapıdan binemezsiniz, bindirmem" diyerek yolculara tehdit savurdu.

BIÇAKLA TEHDİT ETTİLER

Hemen hemen her durakta binmeye çalışan yolcularla sözlü olarak tartışmaya girdikleri iddia edilen iki genç, Karayolları durağında tramvaya binmeye çalışan bir vatandaşla sözlü olarak tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın ardından yumruk yumruğa kavgaya dönüşen olayda, saldırgan genç belindeki bıçağı çıkararak vatandaşı tehdit etti.

VATANDAŞ POLİSE HABER VERDİ

Tehditler savurarak tramvaydan inen iki gençten rahatsız olan bir vatandaş, olayı polise ihbar etti. Olaya Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahale edilirken tramvaydan inen iki genç hakkında soruşturma sürüyor.

Tayfur KARA