14 Şubat Sevgililer Gününde yapacak birşey henüz bulamadıysanız işte size bir tavsiye.

14 Şubat Sevgililer Gününde evde oturup film izlemek isterseniz size günün anlamına ne kadar uygun olur tartışılır fakat gerilim tarzı filmleri tercih ediyorsanız filmimizin adı: Sevgililer Günü Katliamı.

Tabi bu filmi 14 Şubat Sevgililer Gününde sevgilisi olmayanlara öneriyoruz. Sevgililer Günü Katliamı filminin kısaca konusu şöyle:

Deneyimsiz kömür madeni işçisi Tom Hanniger tünellerde bir kazaya neden olur. Bu kaza beş adamın sıkışıp kalmasına ve sağ kurtulan tek kişi olan Harry Warden'ın da komaya girmesine neden olmuştur.

Olaydan tam bir yıl sonrasında, 14 Şubat Sevgililer Gününde, Harry Warden uyanmış ve kazmayla 22 kişiyi hunharca katlettikten sonra kendisi de öldürülmüştür. Tom Hanniger, on yıl sonra, Sevgililer Günü'nde kasabaya döndüğünde sebep olduğu ölümler hala yakasını bırakmamıştır. Eski kız arkadaşı Sarah Tom'un en iyi arkadaşı olan şerif Axel'la evlenmiştir. Ama 14 Şubat Sevgililer Günü gecesinde, yıllar süren huzurdan sonra, Harmony'nin karanlık geçmişinden bir şey geri döner. Başında madenci kaskı, elinde kazma olan, durdurulamaz bir katil etrafta kol gezmektedir. Katilin ayak sesleri yaklaştıkça, Tom, Sarah ve Axel dehşetle fark ederler ki katil onları öldürmeye gelen Harry Warden olabilir