Futsal branşında hızlı bir başarı grafiği yakalayarak Türkiye şampiyonluğuna adım adım ilerleyen Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti.

Samsun ve Kırşehir'deki gruplardan birinci çıkarak Bursa'da 15-19 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine katılmaya hak kazanan Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımını ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, başarılı sporcuları kutladı.

'GENÇLERE GÜVENİYORUM'

Gençlerin sporla iç içe olması ve branşlarında başarılar elde etmesinin kendisini son derece memnun ettiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Spora ve sporcuya destek vermek, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak demektir. Bugün burada da gözlerin içi parıldayan, spor yaparak kendilerini hem zihinsel hem de bedensel olarak geliştiren gençlerimizi görünce mutlu oldum. Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı, Türkiye Şampiyonluğunu Samsun'a ve Atakum'a getireceğine söz verdi. Ben de gençlerimize güveniyorum. Her zaman destekçileriyim' dedi.

'ŞAMPİYONLUĞU ATAKUM'A GETİRECEĞİZ'

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın Kırşehir'de gerçekleştirilen gruplarda kendilerine destek olduğunu kaydeden Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Emre, bu desteklerden dolayı teşekkür ederek, 'Bizlerden desteğini esirgemeyen Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Kendisi Bursa'daki Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri için de destek vererek ulaşım sorunumuzu çözdü. Sporcularımız da bu desteğe, Türkiye Şampiyonu olarak yanıt verecekler' dedi.

Ziyarette sporculara MHP Atakum Belediye Meclis Üyesi Hacer Kaya ile Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Akif Bildirici eşlik etti. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile sohbet eden başarılı sporcular, Türkiye Şampiyonluğu için ihtiyaç duydukları azim ve güce sahip olduklarını belirterek, 'Atakum'a Türkiye Şampiyonluğunu getireceğiz' dedi. Sporcular daha sonra Başkan Taşçı'yla birlikte ziyaretin anısına özçekim yaptı.