Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, 'Gece-gündüz demeden kapı kapı dolaşarak referandum maddelerini ve düzenlemelerin neler getireceğini halkımıza anlatıyoruz' dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Halit Günaydın, Belediye Başkanı Yener Kaya, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Yönetimi ile birlikte tüm ilçe genelinde referandum maddelerini vatandaşlara anlatarak düzenlemenin neler getireceğini halka aktarıyor.
Referandumun milli bir dava olduğunu belirten Başkan Kaya, 'Bu referandum milli bir davadır. Başkanlık sistemi ile Türkiye'de Cumhuriyet tarihinden bu yana devam eden siyasi istikrarsızlık sona erecek, koalisyonlar devri tarihe karışacak. Siyasette ve bürokraside karar alıp karar vermek daha da hızlanacak, böylece ülke kalkınması daha da hızlanacak' dedi.
İlçe genelinde çalışmaların koordineli bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Başkan Kaya, 'AK Parti İlçe Başkanım, yönetimi ve Meclis Üyelerimizle birlikte sahaya indik. Birlik içerisinde hareket ederek halkımıza düzenlemenin neden yapılacağını, vatandaşlarımıza ne getireceğini ve ülkemizin geleceğini nasıl şekillendireceğini detaylı bir şekilde kapı kapı dolaşarak anlatıyoruz. Önümüzdeki zamanı en iyi şekilde değerlendirerek, ilçemizde en yüksek yüzdeyle referandum sürecini tamamlayacağımızdan şüphem yok' diye konuştu.

Başkan Kaya, kapı kapı referandumu anlatıyor