Koç burcunu 2016 Şubat ayında neler bekliyor? Aşk, sağlık, para ve kariyerinizde ne gibi değişiklikler var? Koç burcu 2016 Şubat ayında neler yaşayacak?

İşte Hande Kazanova'nın yorumuyla 2016 Şubat ayı koç burcu yorumu:

01 Şubat'ta sıkılgan yapınızla iletişiminizde kolay tepki vermelere açıksınız. Düşündükleriniz, hareketlerinizle ve yaptıklarınızla örtüşmeyebilir.

03-06 Şubat'ta seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuki konularda çevrenizin desteği ve hayat girişimleriniz sizi her konuda destekleyecek. Önemli kişilerden fayda sağlayabilecek, gelişiminizi arttıracaksınız.

08 Şubat'ta oluşan yeniay sosyal çevre hareketlerinizi hızlandırabilir. Kariyerinizde ilerlemek için size yardımı dokunacak olan insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Daha fazla sosyal olmalı, sosyal etkinliklerde bulunmalı ve bu yerlerde daha fazla sosyal iletişim içine girmelisiniz.

10 Şubat'ta işinizdeki ilişkilerin size güzel kapılar araladığını farkedeceksiniz. Güzel bağlantılar işinizde kolay ilerlemenize neden olacak. Vergi, kredi gibi işlerinizi düzene koymak ve halletmek için de 14 Şubat'tan faydalanabilirsiniz.

17 Şubat itibarıyla sosyal çevrenizde vaktinizi daha fazla kullanıyor olacaksınız. Önemli organizasyonlar içine girebilir, arkadaşlarınızla kuracağınız ilişkileri daha görünür ve etkili bir hale getirebilirsiniz. Bir anlamda partileri ve toplantıları seviyor olacaksınız.

19 Şubat itibarıyla geri planda durmak, olayları gözlemlemek ve plan yapmak işinize daha çok yarayabilir. Bu süreç kesinlikle korkulacak ve tedirgin olunacak bir süreç değil, sadece yaşadıklarınızın karşılığını ve sonuçlarını hemen alamayacağınız bir süreç olacak. Enerjiniz yüksek çalışmayacak, bu yüzden bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirecek vitamin ve mineral alımını ihmal etmeyin.

22 Şubat'ta oluşan dolunayda daha çok iş konularınıza odaklanacaksınız. Hizmet ettiğiniz konularda ve iş alanlarınızda bazı hassaslıklar ve sıkışıklıklar oluşabilir. Yine sağlığınıza bu dolunayda çok dikkat etmeniz gerekecek.

25-26 Şubat'ta işlerinizin kalıcı fikirlerle desteklendiğini görecek ve uzun soluklu adımlar atmaya yatkın olacaksınız.

28 Şubat'ta diğer insanlar için birşeyler yapmak isteyeceksiniz. Merhametiniz ve sevginiz insanlara gönül kapınızı daha fazla açmak istemenize neden olabilir.