Ankara'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, milletvekilleri Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı'ya, beraberindeki AK Parti Ladik İlçe Teşkilatı üyeleri ile 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, milletvekilleri ile Ladik'te örnek çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

BİZLER İÇİN ÇALIŞIYORLAR
Samsun Milletvekilleri'nin ilçelerine önemli katkılar verdiğini belirten Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, "Milletvekillerimiz, ilimize ve ilçelerimize hizmetlerin gelmesi için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bizler de belediyeler olarak bu çalışmalara elimizden geldiğince katkı vermeye çalışıyoruz. Değerli vekillerimizle güzel işlere imza atacak, Ladik'i örnek projelerle ayağa kaldıracağız" diye konuştu.

KARAASLAN BİLGİ ALDI
Ziyarette Başkan Özbalcı ve AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan'dan çalışmalarla ilgili bilgi alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''1 Kasım seçimlerinde teşkilatlarımız üzerine düşen görevi yerine getirmiş ve partimizi yeniden iktidara taşımıştır. Ladik ilçemiz AK Parti iktidarları döneminde önemli hizmetlerle buluştu, buluşmaya da devam edecek'' diye konuştu.

Başkan Özbalcı ve teşkilat üyeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden'i de ziyaret etti.