Samsunspor'un olağanüstü bir durum yaşadığını belirten Zeren, "3-5 mağlubiyet Samsunspor'un başını eğmez, üzerimizden toz bile alamaz. Saha içerisinde, saha dışında ve yönetim olarak hiçbir hata yapma şansımız yok. Alınan sonuçlar, saha içerisinden kaynaklanmadı. Saha dışındaki detaylarda sıkıntı yaşadık. Bunların büyük ızdırabını çektik. Geçmişe sünger çekiyoruz.


GÜZEL GÜNLER YAKIN
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, hem saha içerisinde hem de saha dışında hata yapma lükslerinin olmadığın söyledi. İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Zeren, Samsunspor'un olağanüstü bir durumdan geçtiğini belirterek, " 9 maçtır kazanamayan bir takım var ortada. Çok zorlu, sıkıntılı dönemden geçiyoruz. Bunun üstesinden gelecek kaliteye ve kabiliyete sahibiz. Hep beraber taraftarımızla, yönetimimizle, teknik heyetimizle, futbolcularımızla, medyamızla birlikte hareket edeceğiz" dedi.

3-5 YENİLGİ SAMSUNSPOR'UN BAŞINI EĞMEZ
Bu süreci atlatmanın hiç kolay olmadığınıda ifade eden Coşkun Zeren, "Gereken yapılacak. Buna eminim. Samsunspor'a bulunduğu yer yakışmıyor. Ancak şunu da söylemek istiyorum; alınan 3-5 mağlubiyet Samsunspor'un başını eğmez. Alınan mağlubiyetler bizim üzerimizden toz bile alamaz. Bir an önce toparlanacağız. Tüm maçları kazanmaya talibiz. Bu kalite takımımızda var. Herkesin desteğini bekliyoruz. Güzel günler yakın" diye konuştu.


HATA YAPMA ŞANSIMIZ YOK
Bundan sonra hata yapma lükslerinin olmadığını vurgulayan Zeren, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gerek saha içerisinde gerek saha dışında
gerek ise yönetim olara hiçbir hata yapma şansımız yok. Alınan sonuçların saha içerisinden kaynaklanmadığını düşünüyorum.
Biz saha dışındaki detaylarda sıkıntı yaşadık. Bunların büyük ızdırabını çektik. Şimdi geçmiş bitti. Geçmişe sünger çekiyoruz. Bizim için yeni dönem başlamıştır. Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var ve kazanmak istiyoruz."

Muhammet ÇAVUŞOĞLU