Samsun Haber - Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Edis, vatandaşlardan halk oylamasında "evet" yönünde oy kullanmalarını istedi.

MEMLEKET MESELESİ

Başkan Edis'e ziyaretlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da eşlik etti. Karaaslan, "16 Nisan günü sandıkta halk oylaması gerçekleştirilecek. Millet iradesini ortaya koyacak. Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olan bu referandum ne bir parti, ne bir şahıs meselesi. Sadece ve sadece memleket meselesi" şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN 'EVET'

16 Nisan sonrasında Türkiye'nin çok daha güzel yerlerde olacağını ifade eden Başkan Edis, "AK Parti iktidarları döneminde ülkemiz büyük hizmetler ile tanıştı ve güçlü bir ülke oldu. Yeni sistem ile ülkemiz daha hızlı şekilde gelişecek. İstikrar ve güçlü bir Türkiye için 'evet' demeliyiz" dedi. Edis, referandumda hayır oyu kullanılması için çalışanları da eleştirerek, "16 Nisan akşamı sandıklar açıldığında yine anlamayacak ve soracaklar nasıl başardılar diye" ifadelerini kullandı.