Minikler proje için kendi hazırladıkları görselleri Atakum Belediye Başkanı Taşçı'yla paylaşarak, kuşlar için daha çok yaşam alanı planladıklarından bahsettiler.

Miniklerin projeleri karşısında büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Yavrularımız henüz 5 yaşında olmalarına rağmen doğaya karşı fazlasıyla duyarlılar. Gelecek nesillerin böyle yetiştirilmesi, daha yeşil yarınlar adına son derece önemli. Her biri kendi hayal dünyasına göre bir kuş yuvası projesi hazırlamışlar. Bize de bu projelerine destek olmak ve kuş yuvalarını kuşlarla buluşturma kısmında yanlarında olmak düşüyor. Atakum Belediyesi olarak miniklerimizin bu projelerini destekliyor, tüm çocuklarımızı bu şekilde başarılı projelerle buluşturmanın önemine de dikkat çekmek istiyoruz' diye konuştu.

Projeleri kapsamında çizimlerini yaptıkları kuş yuvalarını kendileri hazırlayacak olan minik öğrenciler, hazırladıkları yuvaları da Atakum Belediyesi'nin desteği ile ilçenin muhtelif noktalarındaki ağaçlara ve yüksek yerlere koyacaklar. Kreş yöneticileri Esra Ataş Kurtoğlu ve Elif Ataş ile proje koordinatörleri Ümran Semizoğlu ve Canan Eğribel'in de katılımıyla gerçekleşen ziyarette Başkan Taşçı, miniklere satranç takımı hediye etti.