Kardeşinin şehit haberini aldığı anda Başkan Taşçı'nın yanlarında olduğunu söyleyerek teşekkür eden Yusuf Yamaner, duygulandıran bir öneride bulundu.

Ağabey Yamaner, 'Kardeşimin şehit haberini aldığımızda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yanımızdaydı. Belediye çalışanı arkadaşlar da dev bir Türk bayrağını evimize astılar. Şanlı bayrağımızı gururla dalgalandırdık. Biz devletine, milletine aşık bir aileyiz. Ancak o bayrak, milletimizin vergileriyle devletimizin aldığı bir bayrak. Allah göstermesin başka bir şehit haberi alırsak, bir başka şehit ailesi o bayrağı gururla evine asacaktır. Bunun için bayrağı belediyeye iade etmek istiyoruz. Yanımızda olduğunuz, acımızı paylaştığınız ve bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

"BİZİ BÖLMEYE KİMİN GÜCÜ YETER?"

Şehit ağabeyinin yaklaşımı karşısında duygulandığını belirten Başkan Taşçı, 'Biz de bu örnek ve duygulandıran davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Önemli olan o bayrağın maddi değeri ya da geri verilmesi değil. Gösterilen duyarlılık ve vatanseverliktir. Devletine bu kadar bağlı bir milletken, bizi bölmeye kimin gücü yeter' dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Yusuf Yamaner'e başka bir Türk bayrağı hediye etti.