Samsun Haber: Olay, İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.B. (21) ile Uğur S. arasında tartışma sonucu kavga çıktı. İkili arasında çıkan kavgada yanında bulundurduğu bıçağı çıkartan M.B., Uğur S'yi baş kısmının 3 yerinden hafif şekilde yaraladı. Çevredekilerin polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans ile yaralı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından eve giden M.B., yatakta uyuyan ağabeyini kaldırarak iddiaya göre "Kalk ben yatacağım. Adam yaraladım. Yarın cezaevine gideceğim" dediği öğrenildi. Bu diyaloğun ardından ağabey ile kardeş arasında da tartışma başladı. M.B., tartıştığı ağabeyini de bıçakla elinden yaraladı. Olayla ilgili çalışma başlatan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, M.B'yi yakalayarak gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli bu sabah adliyeye sevk edildi. İfadesi alınan şüpheli savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.