Şampiyonada İlkışık Eğitim Uygulama Merkezi'nin özel sporcuları da yarışırken, bugünkü finallerin ardından dereceye girenler ödüllendirilecek


Samsun Okullararası Yıldızlar Masa Tenisi İl Şampiyonası, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda başladı. Samsun merkez ve ilçelerden 12 erkek ve 4 de kız takımı şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Ayrıca İlkışık Eğitim Uygulama Merkezi'nin özel sporcuları da şampiyonada yarışıyor. Masa Tenisi İl Temsilcisi Vedat Demirci, "Bu yıl ortaokulların 5-6 ve 7-8. sınıflarındaki öğrenciler ayrı ayrı yarışıyor. Şu anda 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin şampiyonasını düzenliyoruz. Katılım oldukça iyi. Şampiyona yarın (bugün) son bulacak. Tüm sporculara başarılar diliyorum" diye konuştu.

MELEK YÜZLÜLER'DEN MASA TENİSİ ŞOV...
Samsun İlkışık Eğitim Uygulama Merkezi'nin özel sporcuları da 5 kişilik takımla şampiyonada boy gösterdi. Antrenör Murat Pala, "Özel çocuklarımız sporla sosyalleşiyor. Onların gelişiminde sporun yeni çok büyük. İçlerinde Türkiye şampiyonu, ikincisi ve üçüncü olan çocuklarımız da var. Bu çocuklarımıza yeterki yol gösterilsin, onların başaramayacağı bir şey yok" diye konuştu.

ÖDÜLLER BUGÜN VERİLECEK...
İki gün sürecek şampiyonada bugün final müsabakalarının oynanacağı ve dereceye girenlere ödülleri verileceği belirtildi.

Selçuk KAYA