Doğan'ın basın toplantısına AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Karabina ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Büyük bir coğrafyaya sahip olan ilçenin yatırıma ve istihdama muhtaç olan nadir ilçelerden olduğunun altını çizen Halil İbrahim Doğan, kendi başkanlığı döneminde 4 seçim yaşandığını, son seçimde partilerinin ilçeden yüzde 75 oy aldığını, vatandaşın hükümete ve devlete bağlılığını gösterdiğini, bu durumun kendilerine daha fazla sorumluluk yüklediğini ifade etti.
'EĞİTİM VE SAĞLIKTA BÜYÜK AŞAMA KAYDETTİK'
Son yıllara kadar ilçede her yıl en az 400 öğretmen açığı ile eğitim öğretime başlandığını belirten Doğan, bu yıl bu sayının 120 ye düştüğünü, bu rakamın en az öğretmen açığı olduğunu, okullaşma konusunda büyük aşama kaydedildiğini, okul bina sıkıntılarının en aza indirildiğini ve mevcut binaların sağlamlaştırıldığını söyledi. İlçedeki sağlık konusundaki yatırımlara da değinen Halil İbrahim Doğan, ilçede hissedilir derece sağlık alanında yatırımlar yapıldığını, yapılmakta olan mevcut hastanenin yüzde 52'sinin tamamlandığını, hastanenin bu yıl sonu hizmet sunmaya başlayabileceğini belirtti.
İLÇEYE ÇAĞ ATLATAN PROJELER
Projesi tamamlanan ve ihalesi yapılan Kunduz Dağı'na yapılacak olan Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'ni 'ilçeye çağ atlatan proje' olarak değerlendiren Doğan, ilçedeki spor kompleksinin birçok ilde bile olmadığını söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vezirköprü - Havza duble yolun yapılması ile ilgili müjde veren Halil İbrahim Doğan, Vezirköprü - Havza karayolu üzerindeki sürücülerin korkulu rüyası Güvenbelli Geçidi'nin kaldırılarak yol güzergahının değişeceğini açıkladı. Yatırım programına alınan 3 gölet hakkında da bilgi veren Doğan, toprak toplulaştırma çalışmalarının devam ettiğini toprak reformu ile tarımda patlama yaşanacağını iddia etti.
'BÜYÜKŞEHİR YASASI İLÇEMİZE YATIRIMI ARTIRDI'
Tarihinde hep ihmal edilmiş ilçenin çok göç verdiğini dile getiren Başkan Doğan hükümetleri döneminde ilçeye büyük yatırımlar yapıldığını ve sıçrama yaşandığını, Büyükşehir Yasası'nın çıkması ile ilçeye yapılan yatırımların 155 milyona ulaştığını, ilçeden göçün önlenmesi için yatırım ve istihdam alanlarının oluşturulmasının gerektiğini, yılmadan usanmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Halil İbrahim Doğan, doğum günü dolayısı ile yönetim kurulu üyesi Eyüp Akdoğan'a pasta alarak doğum gününü kutlamayı da unutmadı.