Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sevgilisi Başak Dizer'le 19 Şubat'ta evleniyor. Ancak anne Nurten Tatlıtuğ düğüne katılmıyor. Peki Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi oğlunun düğününe neden katılmıyor?

Anne Nurten Tatlıtuğ'un Başak Dizer'i istemediği için nikaha gitmeyeceği de konuşlanlar arasında.

Hürriyet'te yer alan habere göre Nurten Tatlıtuğ konuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

"Oğlum Kıvanç'ın aylar öncesinden tarihinin netleştiği nikahına son günlerde yaşadığım sağlık sorunlarım nedeniyle katılamıyorum. Onun bu mutlu sürecinin aslı olmayan haberlerle yıpratılmaya çalışıldığını her gün çıkan haberlerde görüyor ve bir anne olarak çok üzülüyorum. Hele ki ülkemizde her gün sayısız ölüm haberleri alıp moral bozukluğu yaşadığımız bugünlerde bu konunun gündem olması beni 2 kat daha fazla üzüyor. Sizlerden ricam lütfen bu olumsuz yorumlara bir son vermeniz ve yeni evlenecek çifte bizler gibi mutluluklar dilemeniz..."

Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ'un babası Erdem Tatlıtuğ'un da uçak fobisi var. Baba Tatlıtuğ'un da nikaha katılıp katılmayacağı daha netlik kazanmadı.

19 Şubat'ta Paris'teki Türkiye Büyükelçiliği'nde kıyılacak nikaha çiftin aileleri ve yakın dostları dahil 45 kişi katılacak. Başak Dizer'in nikah şahidi Deniz Marşan, Kıvanç Tatlıtuğ'unki ise Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer nikahına davet edilenler arasında Yolanthe Cabau-Wesley Sneijder, Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı, Tanem Sivar-Edhem Dirvana, Ekrem Çatay var.

Kıvanç Tatlıtuğ, toplam 50 davetlinin uçak biletlerini ve konaklama ücretlerini karşıladı