Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da son olarak Muhammet Demir de sakatlar kervanına katıldı.

Trabzonspor antrenmanında yapılan çift kale maç sırasında golcü oyuncu Muhammet Demir, Brezilyalı stoper Douglas Franco'nun arkadan darbesiyle bir anda acı içinde yerde kaldı. Kulüp doktoru ve masörlerin müdahale ettiği Muhammet'in başına toplanan takım arkadaşları ve Teknik Direktör Hami Mandıralı da sakatlığın ciddiyetini gözlemlemeye çalıştılar. Yaklaşık 10 dakika süreyle sağlık ekibinin saha ortasında müdahale ettiği Muhammet Demir, sağ ayak bileğine yapılan tedavinin ardından, kulüp doktoru ve görevlilerin yardımıyla sahayı terk etti. Ayak bileğine ciddi bir darbe alan Muhammet Demir'in kesin durumunun çekilecek MR'ın ardından belli olacağı belirtildi.

Trabzonspor'dan Muhammet Demir hakkında açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'Bugün yapılan çalışmada Douglas'ın müdahalesi sonrası antrenmanı bırakmak zorunda kalan Muhammet Demir'in yapılan muayenesinde doku hasarı tespit edilmemiş olup tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun durumu yarın yeniden değerlendirilecektir'