Samsun Haber: Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün (BYEGM), yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği, bu yıl 15 Temmuz'un gazeteci şehidi Mustafa Cambaz anısına düzenlenen '30'uncu Yerel Medya Özendirme Yarışması'nda, Haber Gazetesi Muhabiri Zerrin Somuncu, 'Samsunlu Mahkumun Azim Hikayesi' haberiyle ikincilik ödülü kazandı.

Somuncu'nun büyük başarısı, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ile Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun başta olmak üzere Haber Medya yöneticileri tarafından çiçeklerle kutlandı.

BİZİ YİNE GURURLANDIRACAK

Başarının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "63 ilden yapılan katılım ve 629 eserin yarıştığı ülke çapında yapılan bir yarışmada kazanılan bu başarı, bizlere büyük gurur yaşattı. Kendisini tebrik ediyorum. Ayrıca ben kendisine çok inanıyorum, gelecek günlerde bizleri daha farklı ve büyük başarılarla yine gururlandıracaktır" dedi.

BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

Başarıdan gurur duyduğunu ifade eden Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, "Gazetemizin gurur kaynaklarından biri olan Zerrin Somuncu, büyük başarıya imza attı. Kendisine meslekte daha büyük başarılar kazanacağı nice güzel haberler diliyorum ve kendisini kutluyorum" diye konuştu.

ÖĞRENCİSİ OLMAK MUTLULUK VERİCİ

Daha sonra duygularını ifade eden Somuncu ise, Necdet Uzun'la birlikte çalışmaktan ve öğrencisi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Haber Medya'da mesleğe ilk ve güçlü adımımı attım. Burada herkesten birçok şey öğrendim. Burası beni hep güçlü hissettiriyor. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yarışmanın ödülleri, gelecek hafta Ankara'da gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.

Emre PANK