Tekvando Yıldızlar Okullar arası Zonguldak il seçmeleri Zonguldak il Merkezi'nde ki Site Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Zonguldak ve ilçelerinden 70 sporcunun katıldığı seçmelere aynı zamanda Kepez Çaylıoğluspor Kulübü sporcusu olan 13 tekvandocu okullarını temsil etti.
Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Tekvando branşı sporcuları seçmelerde 6 birincilik, 5 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti. Seçmelerde Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencileri Şevval Bayrak, Zeynep Sena Sarı, Esra Bayrak, İmam Hatip Ortaokulu'ndan Edanur Yaman, Turgut Reis Ortaokulu'ndan Selin Burcaoğlu, Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu'ndan Alihan Arıkan Zonguldak il birincisi, Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu'ndan Aylin Arıkan, Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu'ndan Keremmert Turgut, Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulu'ndan Melek Erarslan Zonguldak il ikincisi, Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu'ndan Hilal Erdoğan ile Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu'ndan Aysima Aydın Zonguldak il üçüncüsü oldu.
Sporcuları çalıştıran Tekvando Antrenörleri Zeki ve Murat Kalem elde edilen başarıyı birlikte kutladı. Derece elde eden sporcuları tebrik eden Kepez Çaylıoğluspor Tekvando Branşı Antrenörü Murat Kalem 'Daha önceki müsabakalara olduğu gibi bu turnuvaya da sporcularımızı en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. Gençlerimizin hepsi de çok yetenekli. Bizde hocaları olarak onların bu yeteneklerini, daha da geliştirmek için çaba gösteriyor. Zonguldak'ta düzenlenen Okullar arası Yıldızlar Tekvando müsabakalarında da hem biz hem de sporcularımız emeklerinin karşılığını aldılar. Müsabakaya katılan 13 sporcumuzu da tebrik ediyorum. Bizlere bu süreçte destek verip hep yanımızda olan Kepez Çaylıoğluspor Kulübü yöneticilerimize, sporcularımızın temsil ettiği okullarımızın yöneticileri ve öğretmenlerine, İl ve İlçe Spor Müdürlüğü yöneticilerine ve sporcularımızın ailelerine çok teşekkür ediyorum' dedi.
Kalem seçmelerde birincilik elde eden 6 sporcunun Mayıs ayının ilk haftasında Karabük'teki yarı final müsabakalarına katılarak Zonguldak'ı temsil edeceğini ifade eden Kalem, yarı final müsabakalarına da en iyi şekilde hazırlanıp başarı sağlayacaklarına inandığını söyledi.

Kepez Çaylıoğlu’nun tekvandocuları madalyaları topladı