Haberaks TV ekranlarında Mete Kahraman'ın hazırlayıp sunduğu Engelsizsiniz Programı 5. yılını kutladı.

Program için stüdyoya geldiğinde sürpriz 5. yıl kutlamasıyla karşılaşan Kahraman'ın heyecanı ve sevinci gözlerden kaçmazken, bir hayli duygulandı. Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Habermedya Haberler Müdürü Erdem Erol, Satış Pazarlama Destek Şefi Nevin Şenocak, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu, Haber Medya çalışanları Engelsizsiniz 5. yıldönümünü pasta keserek kutladı.

ÇOK MUTLUYUZ
Mete Kahraman'ın annesi Zarife Kahraman yaşadığı mutluluğu anlatırken duygulandı. "Bundan beş yıl önce acabalarla çıktığımız yolda şimdi çok mutluyuz" diyen Zarife Kahraman, "Bundan dört yıl önce başladığımız yolculuk devam ediyor. Haberaks TV yöneticileri, çalışanları hepsi her zaman yanımızda oldular ve bizleri desteklediler, herkese çok teşekkür ederiz. Bu günlere gelebildiğimiz için çok mutluyuz, sadece bir bilgisayar başında aranan konuklar, hazırlıklar hepsini Mete kendi başardı, beceremez derken bu günlere geldik" ifadelerini kullandı.

BURAYA AYAKLARIM VARMIŞ GİBİ GELİYORUM
Haberaks TV'nin bir ferdi olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Kahraman, şunları söyledi: "Buraya ayaklarım varmış gibi koşarak geliyorum. Şakayla başladık programa buralara geleceğini hiç düşünmedim Türkiye çapında ses getirebileceği aklıma gelmezdi. Haber Medya ailesi olmasaydı hiçbiri olmazdı. Burası benim yeryüzü cenettim bu aileyi çok seviyorum, beni seyreden destek veren herkese minnetarım. Çok mutluyum, Haber Medya ailesini çok seviyorum."

Pirsu DÜZGÜN