AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Tok ve Tekkeköy Belediye Başkanı Toğar'la birlikte Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olan Alev Dedegil'i ziyaret etti.

Bu ziyarette, İl Başkanı Muharrem Göksel'in bir süre önce başkan yardımcılığı görevlerinden aldığı Ercan Albayrak ile Nuri Gençtürk'ün de bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Albayrak ve Nuri Gençtürk ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı olarak atanan 23. 24.ve 25. Dönem İstanbul Milletvekili Alev Dedegil'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan makam odasında ziyaret etti.

Milletvekili Köktaş, Başdanışman Dedegil'e 'hayırlı olsun' dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi. Başdanışman Dedegil de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.

Bu arada, ziyaret sırasında, Fuat Köktaş'ın il başkanlığı döneminde yakın çalışma arkadaşları olan ve Göksel döneminde de başkan yardımcıları olarak önemli görevlerde bulunurken, düz üye olarak yönetimde kalan Ercan Albayrak ve Nuri Gençtürk'ün bulunması, "Fotoğrafın verdigi mesaj" olarak değerlendirildi.