Samsun Haber: Samsun'un Ladik İlçesi'nde muhtarların şikayet, talep ve önerilerini dinlemek üzere düzenlenen 'Muhtarlarla Buluşması', Akpınar Fen Lisesi Şehit Mustafa Yahya Mertcan Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Buluşmaya Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yanı sıra Kaymakam Engin Tok, Belediye Başkanı Selim Özbalcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

YATIRIMLAR KONUŞULDU

'15 Temmuz Tarihi Değiştiren Direniş' belgeselinin gösterimi ile başlayan toplantıda Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı birer konuşma yaparak, Ladik'e yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, hizmetlerin değerlendirmesini yaparken, Ladik'e otogar müjdesi verdi. Konuşmaların ardından muhtarlar sırayla söz alarak, mahallelerinde yapılan çalışmalar ve sorunlarla ilgili olarak görüşlerini, önerilerini ve taleplerini Vali Şahin ve Başkan Yılmaz'a aktardı.