Samsun Haber: Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve Yönetim Kurulu üyeleri Haber Medya Grubu'nu ziyaret etti. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Medya Grubu Yöneticilerinden Hülya Hacıoğlu, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Sinan Sallabaş, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Medya Haber Müdürü Onur Nurdemir ve Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ile görüşen Tan, Samsun'un sanayisini ve MÜSİAD'ın gelecek planları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ŞEHRE KATKI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Samsun'un Türkiye'de hem demokratik hem de kendi içerisinde oturmuş değerlerle kendisini kanıtlamış önemli illerden birisi olduğunu söyleyen Başkan Tan, ''Bizim burada sivil toplum kuruluşları olarak yapacağımız en önemli görevlerimizden bir tanesi, bu şehirin değerlerine sahip çıkarak kendi içerimizde oluşturacağımız, diğer dinamikteki arkadaşlarımızla şehrimizi yönetenlerle birlikte hassasiyetleri daha çok ön plana çıkarmak ve bu konuyla ilgili kendi fikirlerimizi ortaya koymak istiyoruz. Bununla ilgili de yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte şehirdeki iletişimi arttırıp şehrimize katkı sağlamak adına çalışıyoruz'' diye konuştu.

Mini toplantının ardından Başkan Tan, Şenocak ve Uzun'a MÜSİAD'ın aylık olarak çıkardığı ''Çerçeve'' dergisini hediye etti.

Zerrin SOMUNCU