Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle birlikte kaldırım çalışmalarına yeniden başladı. İshaklı Mahallesi'nde devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Zihni Şahin, vatandaşlarla da sohbet etti. Mahalle sakinleri yürütülen kaldırım çalışmaları nedeniyle Başkan Şahin'e teşekkür etti.

ÇALIŞMALAR YAZIN ARTACAK
Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Şahin, "Bir süre önce Yaka, Büyükcami, Cumhuriyet, Kemalpaşa, Mevlana ve pek çok mahallemiz ile Devlet Hastanesi mevkiinde asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptık. Şimdi İshaklı Mahallemizde kaldırım çalışmaları başlattık. Hava şartlarına göre bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Asfalt çalışmaları da yapacağız. Yaz mevsiminde bu çalışmalarımız yoğunlaşacak" dedi.

YÜZDE 80'İ TAMAMLANDI
İlçede yaklaşık 5 yıldır doğal gaz çalışmaları yapıldığını hatırlatan Başkan Şahin, "Bu çalışmalar sırasında 250 kilometre hat döşendi. Asfalt ve kaldırımlarımız bozuldu. Halkımız zahmet çekti. Bununla birlikte doğalgaza kavuştuk. Baframızda 400 kilometre yol var. Yeni mahalle olan köylerimizde de 2 bin 600 kilometre yol var. Toplam 3 bin kilometre yola sahibiz ve bu yaklaşık 4 kere İstanbul mesafesidir. 3 bin kilometre yolda hem alt yapı çalışmaları hem asfalt ve kaldırım çalışmaları yapmak ve bunları tamamlamak gerçekten çok zordur. Eksiklikler oluyor. Buna yıllarca tüm bütçemizi harcasak yetişemeyiz. Bu gerçeğe rağmen biz tüm imkanlarımızla hizmet etmeye çalışıyoruz. İnsanlarımızın isteklerine ise samimiyetle saygı duyuyorum. Onlar da yolu, kaldırımı ve alt yapısını istiyor. Onlar kadar ben de istiyorum. Çünkü halkımıza hizmet ettiğimiz zaman ben de mutlu oluyorum. Doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızın yüzde 80'ini yaptık. 2013 ve 2014 yıllarında 20 - 25 yılda yapılan asfalttan daha çok asfalt yaptık. Eksiğimiz elbet de var. Bunları tamamlamak için çalışacağız. Ben halkımızın anlayışına ve desteklerine çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.