FETÖ soruşturması kapsamında sürdürülen operasyonlara sonuna kadar destek verdiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Kurumumuzda hainlere yer yok" dedi.
Taşçı, "Kim bu hain yapının parçası olduysa, cezasını çekecek. Bu anlamda güvenlik güçlerimiz ile işbirliği halindeyiz. Personel listemizi emniyetimize bildirerek yeniden bir inceleme talep ettik. Bu inceleme sonucu bir belediye çalışanı, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı" dedi.

VİRÜSÜ TEMİZLEYECEĞİZ

Tüm ülkede kararlılıkla sürdürülen FETÖ operasyonlarının sonuna kadar destekçisi olduklarını ifade eden Başkan
Taşçı, bu kapsamda güvenlik güçleri ile irtibat halinde olduklarını kaydederek, "Ülkemiz için önemli bir iç tehdit olarak gördüğümüz FETÖ ihanet şebekesine karşı tavrımız nettir. Bu anlamda güvenlik güçlerimizle sürekli irtibat halindeyiz. Atakum Belediyesi'nde görev yapan bir personelin, FETÖ suçlamasıyla gözaltına alınarak cezaevine gönderilmesinin ardından, belediye çalışanlarımızın listesini güvenlik güçlerimize vererek, yeniden bir inceleme yapılmasını talep ettik. Bu incelemeler sonucunda da bir belediye çalışanı, bugün polis tarafından gözaltına alındı. Önümüzdeki 1-2 hafta boyunca, güvenlik güçlerimizden talep ettiğimiz bu kapsamlı incelemeler devam edecek. Yeni tespitler olması halinde de, İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler, gereğini yapacak. Büyük bir kararlılık içerisinde sürdürülen operasyonların sonuna kadar destekçisiyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konudaki dik duruşu, kararlılığı, bizim en büyük güç kaynağımızdır. Hep birlikte, el ele, omuz omuza vererek, ülkemizin en hassas noktalarına dahi sızan bu FETÖ virüsünü temizleyeceğiz' diye konuştu.